Asset Publisher

null Premis a les persones més fidels al transport públic

Premis a les persones més fidels al transport públic

La plaça París ha estat l’escenari de l’acte de lliurament dels Premis a la Fidelitat al Transport públic que enguany ha arribat a la novena edició. Aquests premis, coorganitzats per l’Ajuntament de Palma i la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat del Govern de les Illes Balears, suposen un guardó i un reconeixement per a les persones usuàries més fidels al transport públic.

Aquest lliurament de premis és un dels actes destacats de la Setmana Europea de la Mobilitat en la qual participen enguany 2696 ciutats i pobles de 43 països de tota Europa i duu per lema “Eficiència energètica. Combina i mou-te!”. Aquest lema fa una crida a l’acció col·lectiva per canviar els nostres hàbits de mobilitat i aconseguir així estalviar energia, reduir contaminació i millorar la mobilitat a través de l’ús del transport públic eficient.

El Consorci de Transports de Mallorca ha entregat els premis als usuaris que més viatges han fet durant l’any 2023 amb la Targeta Intermodal segons les categories infantil, jove, general i pensionista. També s’ha concedit un premi a la persona que ha realitzat més viatges combinats TIB i l'EMT. Aquests han estat els guanyadors que han rebut per premi un llibre electrònic: Chantal Iglesias Oliver (perfil Infantil), Nuria Roig Solà (perfil Jove), Juan Terrassa Prats (perfil General), Carlos Miguel del Pozo Sinclair (perfil Pensionista), Sonia Verónica Costichi Dorado (Viatges combinats TIB i EMT).

El premi a la fidelitat al transport públic de l’EMT en la categoria de resident ha recaigut en Luz María Naranjo Franco, que durant el 2023 ha realitzat 1.999 viatges en bus, i que ha rebut com a guardó un llibre electrònic. També s’han entregat els premis de l’EMT Palma en les categories de menor gratuït (fins als 16 anys), estudiant, universitari,  carnet gran i carnet verd, tots ells guardonats amb llibres electrònics, excepte els menors (de 7 i 15 anys d’edat), que han rebut bicicletes plegables. A més, BiciPalma ha reconegut també els seus usuaris més fidels, en les categories de més trajectes realitzats, més trajectes en bici mecànica, major distancia entre estacions, major distància entre estacions amb bicicleta mecànica, usuari més jove i usuari de major edat.

El regidor de Mobilitat i Polígons Industrials de l’Ajuntament de Palma, Antonio Deudero, la directora general de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Lorena del Valle, el director general de Mobilitat de l’Ajuntament, Antonio Román, la gerent de l’SMAP, Lydia Pérez,  i el gerent de l’EMT, Juan José Elías han fet entrega dels premis.  L’acte ha estat amenitzat per la banda de música de Son Rapinya, sota la direcció de Mario Errea.

Other news