Asset Publisher

Puigpunyent i Marratxí milloren les connexions en transport públic amb Palma.

Puigpunyent i Marratxí milloren les connexions en transport públic amb Palma.

Avui entren en vigor els nous horaris de les línies de bus que faciliten l’accés dels usuaris amb els seus centres escolars, sanitaris i de feina.

El director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu, s’ha reunit avui amb Antoni Marí, batle de Puigpunyent, i Miquel Cabot, batle de Marratxí, per presentar les millores del bus del TIB que han entrat en vigor avui mateix. Aquestes noves mesures són fruit de la col·laboració entre el Govern i els consistoris que han treballat conjuntament per facilitar els desplaçaments dels ciutadans en transport públic.

D’una banda, la línia 201 que connecta els residents de Galilea, Puigpunyent i Son Serralta amb Palma modifica a partir d’avui el seu recorregut per accedir a Palma per la carretera de Valldemossa. D’aquesta manera es pot transbordar fàcilment a les línies de l’EMT 12 -IES Son Pacs-, 19 -UIB- i 20 -Hospital Son Espases-. Això permet connectar el municipi de Puigpunyent amb l’Hospital de Son Espases i amb importants centres educatius com ara la UIB, l’IES Son Pacs, i els instituts Madina Mayurqa, Joan Maria Thomàs i Josep Maria Llompart. A més s’allarga l’horari de la línia fins més tard amb una darrera sortida des de Palma a les 21:10 h.

D’altra banda, els residents de la urbanització de Can Garriga de Marratxí disposen a partir d’ara d'una nova parada de la línia 205 Bunyola-Palma situada a la rotonda d’entrada a les instal·lacions de l’empresa TIRME i al camí de sa Fita. D’aquesta parada també en poden fer-ne ús els més de 250 treballadors de TIRME.

Avui també comença el nou horari de la línia 303 Bunyola – Hospital Joan March – Palma que, a més d’allargar el seu recorregut fins a Bunyola, permet a partir d’ara a tots els usuaris, entre d’altres, als residents de les urbanitzacions de Marratxí, una arribada a Palma abans de les 8:00 h del matí. A més, s’allarga el servei al vespre amb una darrera sortida des de Palma a les 21:10 h, i una darrera sortida des de l’Hospital Joan March a les 22:10 h.

Other news