Asset Publisher

null Campanya d’emissió de la Targeta Intermodal als municipis.

Campanya d’emissió de la Targeta Intermodal als municipis.

Des de l’1 de gener el transport públic interurbà del TIB (bus, tren i metro) és gratuït pels viatges que es fan amb la Targeta Intermodal. Aquesta gratuïtat també es fa extensiva als viatges a la xarxa de l’EMT de Palma, siguin o no transbords. La sol·licitud de noves targetes ha seguit una tendència de creixement des que va entrar en funcionament el nou sistema tarifari a principis de 2021 i en els darrers mesos s’ha impulsat amb l’entrada en vigència de la nova mesura de la gratuïtat.
El Consorci de Transports de Mallorca ha ampliat constantment el servei d’atenció a l’usuari amb l’obertura de nous punts d’emissió de targetes i el reforç dels actuals centres.
Amb l’objectiu de fomentar que tothom pugui disposar de la Targeta Intermodal, el Consorci de Transports de Mallorca està duent a terme una campanya itinerant als ajuntaments per facilitar l’emissió de les targetes. Personal del TIB està durant un dia o dos a les dependències dels consistoris i emet al moment les targetes als usuaris que ho sol·licitin.

 

Aquestes són les poblacions que enguany ja s’han sumat a la campanya:  Algaida, Andratx, Artà, Banyalbufar, Binissalem, Bunyola, Cala Rajada, Campos, Capdepera, Colònia de Sant Jordi, Deià, Felanitx, Maria de la Salut, Muro, Pollença, Porto Cristo, Portocolom, Puigpunyent, Sant Llorenç, Sa Coma, Sa Pobla, Santa Eugènia, Santa Maria del Camí, Ses Salines, s'Illot, Sóller, Son Macià, Son Servera, Valldemossa.

Recordam que es pot aconseguir  la Targeta Intermodal a les oficines d’atenció a l’usuari del TIB (Palma, Inca, Manacor i Alcúdia), a les OACs de Marratxí, Llucmajor i a oficines de Calvià (Santa Ponça i Magaluf). També es pot sol·licitar a través de les oficines municipals de la majoria d’ajuntaments, en aquest cas l’usuari ha d’esperar uns dies a tenir la targeta.


Per poder ajustar el servei a la demanda que hi ha en tot moment i poder planificar i gestionar-lo millor és necessari saber les persones que viatgen en cada bus. Per aquest motiu és important que l’usuari continuï validant la targeta en pujar i baixar del bus. Així doncs, tot i que el servei sigui gratuït, l’usuari ha de tenir saldo disponible a la teva targeta i si no valida en baixar del bus se li cobrarà una penalització de 0,30 €.

Calendari Poblacions campanya Targeta Intermodal Download Other news